Bokning

Titta in i våra unika lokaler, låt dig frestas av maten ifrån världens alla hörn och lyssna till våra musiker och dj's eget sound.

Övertygad?? Under ... så här går det till och kontakt får du all information du behöver!


Filminspelning i tornet

Våra lokaler användes under inspelning av den omskrivna filmen "Kyss mig" med bl.andra Liv Mjönes, Joakim Nätterqvist & Ruth Vega Fernandez i rollerna. Läs artikeln "Vattenhålet i Vattentornet" i Skånska Dagbladet 13.02.2011 och se bilder ifrån inspelningarna!

Sagt om Gamla Vattentornet

"Veckans favorit: Gamla Vattentornet i Ystad.
Tänk dig en etagelägenhet i fyra våningar där alla plan i ett snart hundra år gammalt vattentorn är olika inredda. Känslan är lite som att vara hemma hos någon, men ändå inte. Lägenheten passar dig som letar efter en okonventionell mötesplats och tycker att det är spännande med nya tankar i en före detta vattentank.

Gamla Vattentornets skepnader är många och passar exempelvis styrelse-, avdelnings- och ledningsgruppsmöten, utbildningar, kickoffer, möten som kräver hög säkerhet. Det är dessutom en sanslöst kreativ miljö.

Vi har ätit middagar i barköket (plats för 30 personer) med kockar och dofter från Kanada, Iran och Indonesien. Vi har överraskats av livemusik, känt pulsen av New York, dansat till soul, disco, funk och jazz, softat i sofforna på loungeplanet och vi har stått högst upp i tornet, mållösa av den oändliga utsikten och närheten till stjärnorna."
 

Atti Soenarso, chefredaktör
Meetings International
- An Award Winning Magazine: The Global Vision Award 2011