Vandtårnet Ystad

Tårnet

Tjek vores unikke lokaler her!

Maden

Vi tilbyder et samarbejde med kokke og forplejning fra et bredt spektrum. Smag Eve Maltais blanding af canadisk og europæisk mad, Hasris traditionelle indonesiske køkken, hr. Allawiers persiske, afghanske og thailandske smag og dufte eller Olles helt special buffet.

Musikken

Hvert party har sin egen rytme! Vi har et tæt samarbejde med flere grupper og individuelle musikere. Fra klassisk til rock'n roll eller DJ: s, der spiller netop den slags musik, du og dine venner ønsker at høre.

Booking

Er du interesseret i booking, så er du velkommen til at besøge vores lokaler. Vi går gennem dine ønsker og præsenterer vores muligheder, catering partnere og underholdningsalternativer. Enten du er en enkeltperson eller repræsenterer en virksomhed, kan vi skræddersy dit arrangement sammen. Du vil få en bekræftelse på din reservation med forslag og betingelser.

Overnatning

Denne moderne og unikke lejlighed ligger fordelt over 4 etager i et vandtårn fra 1915. Den ligger 10 minutters gang fra Ystads bymidte og kan tilbyde gratis, trådløs internetadgang og panoramaudsigt fra udsigtspunktet på 9. etage.

Gamla Vattentornet har et fuldt udstyret køkken samt en stor spiseplads og en lang bar på 6. etage. Der findes morgenmadsprodukter i køleskabet ved ankomst. En personlig kok kan bestilles på forhånd.

Der findes en marokkansk-inspireret opholdsstue på 8. etage, og på Vattentornets 7. etage finder man soveværelset samt et komfortabelt opholdsområde med lædersofaer.

Lejligheden har udsigt over solopgangen og solnedgangen, samt over Ystad og Østersøen. Det friske og moderne badeværelse har regnbruser og badekar. Der er også en vaskemaskine og en tørretumbler i lejligheden.

Ystads færgeterminal ligger 3,5 km fra lejligheden, og Østersøen ligger 20 minutters gang derfra. Der findes et lokalt busstoppested lige ude foran vandtårnet.

Boka nu
Præsenteres af Booking.com